En tripp till Ullared.

Inledde lördagen med en sovmorgon till elva, därefter bar det av till Ullared för lite förnödenhetsshopping. Det blev en del skolgrejer m.m, men även flera roliga överraskningar; fann denna pocketbok skriven av Alex Schulman, Skynda att älska. Har varit på jakt efter den i bl.a bokhandeln här i Falkenberg utan framgång, men på Gekås har dom tydligare bättre smak!
Köpte dessutom Oskar Linnros, Vilja bli, då jag endast haft Spotify-versionen tidigare. Efter en tid i kön ut mellanlandade vi i bilen och lastade av kassarna innan vi begav oss till Handelshuset där jag fyndade tre tishor på MQ outlet. Kände mig rik idag :]
Respektive från Emilio.

Ikväll blir det en soft kväll hemma med paj, Riesen och film. Tiden går fort när man har roligt!

När det börjar bli ruggigt ute...

Har fastnat för en av mina penslar i Photoshop som kanske märks... Hur som helst har jag fallit lite för denna skon från Fred Perry. Byron de Suede, lustigt nog som den heter (syftar på franskan, Suede = Sverige) skulle inte vara fel att dra på sig i höst. Där fick ni er en lektion i franska 101 dessutom!

Tillbaka i lärosalen...

Skolan har tagit sin start, och så långt känns det faktiskt inte så farligt. Den förväntade dödsångesten var som bortblåst och jag stormtrivs i den nya klassen (och linjen på sätt och vis). För jag har dvs ändrat mitt val från naturvetenskap med inriktning natur bytt till teknik med inriktning design. Jag kollar på naturarnas schema och känner hur skadeglädjen stiger - mohahaha...

Det är trots allt skönt att komma tillbaka i rutinerna. Visst, sovmorgnar är också uppskattade men desto mer när man andra dagar går upp sisådär 06.30.
Nedan är ett smakprov på min lilla plugg-session i eftermiddags. Matte C is a bitch...

Gråskala.

Tisha - Acne, mössa - The Stray Boys.

Kräftskiva.

Har kurerat mig efter en lyckad kräftskiva i form av seriemaraton i sängen. Gårdagen var på alla sätt spektakulär med trevliga människor och god mat. Även om de övriga i stugbyn inte riktigt delade vårt välbefinnande, hehe...
I förmiddags hjälpte Anton mig att röja upp efter rabaldret, men trots att man dagen efter inte är så jättepepp på att slänga burkar, flaskor m.m, torka och dammsuga - kan jag ändå bara erkänna; vi hade jävligt roligt!
Hosten, himself, och Bella! Hon har pluggat i USA i ett år men kom på kärt återbesök @Casa del Olsson. Igår kväll bar jag mina linnechinos från NN.07 och en piké från Fred Perry.

Ikväll vankas det kycklingpaj och ev. ännu mer serier! Kan inte få nog av The big band theory. Tänkte därför slänga upp ett klipp varav jag garva sjukt mycket till;

Ett skratt förlänger livet! Jag lär leva i hundra år efter igår... Ciao!

NN.07

Jag har redan en gång förklarat min kärlek för dessa danska klädesplagg. I höst och vinter kommer det att uppenbaras allt tydligare. Bilden ovan och nedan är visserligen från the spring/summer collection från vilken jag härom veckan införskaffade mig ett par linnechinos. När det blir kyligare ute tror jag de åker längre in i garderoben i väntan på nästa sommar.

På många håll kan vi även se att det kommer synas en hel del jordnära färger, så som brunt, beiget, svart (kanske inte så utstickande), rött och blått. Själv gillar jag att klä mig i blått vilket tillsammans med någon annan s.k jordnära färg ger ett skönt och avslappnat intryck. Det behöver dock inte vara mindre formellt! Värt att tänka på ;)

Fotosidan.

Är hemkommen efter ett par dagar i sommarstugan på Grimsholmen här i Falkenberg. Ett break från datorn har öppnat för fritt fotograferande i den närliggande idyllen. Jag tänkte ihop med detta nämna min profil på Fotosidan där ni kan titta på alla mina bilder jag tagit och laddat upp. Tänkte däremot vara sjyst att även lägga upp de två senaste fotona tagna på just Grimsholmen.

Vädret idag kan ju diskuteras. Antar att det är en såndär dag när man utan dåligt samvete kan sitta inne med, den ovan nämnda, datorn. Dock ska jag försöka utnyttja den sista veckan på sommarlovet så gott jag kan - trots en hosta som aldrig verka ge sig. En krönika av sommarlovet kan ev. väntas i slutet av nästa vecka. Tills vidare; ha det toppen!//Olsson

IKEA.

Tidigt för att vara en sommarlovsmorgon begav vi oss till IKEA idag. Där blev det en enkel frukost innan vi besökte varuhuset. Jag kom hem med en hurts och en skrivbordsstol. Med lite nya möbler kan det ju faktiskt bli lite roligare att börja plugga i höst :)
Hurts - Helmer, skrivbordsstol - Rutger/Jules.

Måste säga att jag slås av IKEA's mest kreativa namnvigning på möbler osv. Jag är nog inte heller den första att påpeka det, men iallafall. Tänker; en kombination av inredning och trav så skulle sakerna garanterat få lite fräckare namn.//Olssom