Radioactive

Tänkte bara plita ned ett par rader om Kings of Leon's (halv)nya låt, Radioactive. Vad jag har förstått har den varit aktuell för tidigare album men aldrig blivit riktigt som dom ville ha den. Så, efter att ha finslipat litegranna har den nu dykt upp i samband med deras uppkommande album, Come Around Sundown, som släpps den 19 oktober. Ser riktigt mycket fram emot det, och förhoppningsvis en Europa-turné!

City shooting.

Har besökt en blogg som heter The Sartorialist av Scott Schuman, som i grova drag bygger på foton tagna i stadsmiljöer på mode. Har inspirationer lite varstans ifrån just nu men detta vore kul att pröva på, åtminstone stadsvarianten, sedan vad tanken bakom det hela blir/motivet är en annan femma.
Har dessutom några tankar på att dra till skateparken här i Falkenberg någon dag framöver och plåta lite. Som sagt skiljer sig mina idéer varierat men vill gärna vidga mig från naturtemat som stått i fokus mycket fram tills nu.
Om det finns någon som skulle vilja delta som modell för en dag (haha) får ni gära höra av er!

London!

Resan till London är bokad, dvs; höstlovet är räddat. Detta blir min alla första visit i Storbritannien. Ser sjukt mycket fram emot resan och biljetter till Queen-musikalen är redan fixade. Självklart hänger kameran med så ni kan vänta er en hel del coola bilder i november. Det blir förmodligen lite typisk sightseeing också - smälter kanske in bland alla asiater med knäpparn på magen? Hursomhelst, stoked till tusen och det kommer bli en mighty fine weekend.

Västra Götaland.

Denna lördag har spenderats i Västra Götalands län, närmare sagt Gällstad och Borås. Då huvudmålet var att se Elfsborg piska Mjällby på arenan tog vi en lite omväg förbi Lager 157 för att fynda lite. För egen del blev det en tischa och lite annat smått och gott.
T-shirten är från Mouli och killen på bilden är Denni Avdic - som dock ej spelade idag..? Men, men. Seger blev det till slut iallafall, 2-0. Slutet gott, allting gott - nu kan jag sova gott inatt!

Gräsligt.

Det är mycket möjligt att jag är lite knäpp. Det är kallt, regnar och inte alls särskilt behagligt ute - trots det satt jag på marken, med bara min jacka som underlag i en halvtimme för att få en OK bild eftersom jag inte har något stativ. Nu fick jag ändå ingen vidare skärpa men det kanske inte gör så mycket? Gillar iallafall speglingen av lyktan i bakgrunden i vattendropparna. Vad tycker ni?

Vatten.


Stående motiv.

Har fastnat för framför allt sephia-toner på senare tid men också kontrastrikt svart/vitt. Översta bilden har faktiskt mamma tagit men har själv finslipat lite i Photoshop, arbetat med vibrance och curves. Utöver det är den helt oredigerad.
Den nedan är bara svart/vit men har även där putsat med curves.

En snabb outfit.

Wct - Fred Perry, tisha - Emilio, chinos - NN.07, skor - Fred Perry.

mdotb.

Är på lite dåligt humör... men det får man vara lite då och då. 

Med det sagt tänkte jag bara skriva kort om ett nytt märke som kommer dyka upp inom kort lite varstans; mdotb. Ett intressant namn, men förklaringen ligger hos sin grundare och/i starten 2006-2007, Martin Björk. Ni som känner igen honom har förmodligen sett honom i bl.a Fråga Olle eller kanske Biggest Looser som har premiär nu i september.

Med signaturen casual street växer det lilla företaget och kan nu finnas på utvalda platser i Stockholm. Ni kan läsa mer genom att klicka på bilden så kommer ni till hemsidan!