Söndag.

Söndagskrönikan i all ära! Det blir allt mindre tid till att skriva i studenttider och andra aktiviteter. Vecka 22 har bjudit på flera trevliga saker, där bland ny kamera, student och konsert.

Om vi börjar med studenten kom släkt och vänner till Falkenberg för att se när de sprang ut. Det betydde mycket folk på stan och sommarkänslan var på topp! Vackert väder - vad mer kan kan begära?
Systemkameran användes flitigt i fredags och fångade ett par riktigt fina bilder!

Även Linn fastnade och är hon inte söt som en jordgubbe?

Några grabbar på vagnen ("kotesch"?). Längtar tills om två år...

Därefter bjöds det på mat och tårta at our place, samt lite tennis då Söderling slog tjecken, Tomas Berdych. Har finalen på i bakgrunden mot Rafael Nadal och det ser inte så lovande ut... tyvärr.

Efter studenten på fredagen följde konsert i Göteborg på lördagen. Green Day spelade på Ullevi och vi var uppe tidigt och köade. Kanske inte dom allra första på plats, men lagom nog att hamna längst fram när banden väl spelade. Och jag kan kort och gott säga att det var
magnefikt. Såg dem även i Stockholm i höstas, då hade jag i och för sig sittplats men denna gången kändes det helt rätt att stå bland de andra på parkett.
Efteråt var min hals öm, oroväckande vätskebrist och bitande hungrig. Då i princip alla mackar samt snabbmatsrestauranger var överfyllda med gäster fick vi åka så långt som till Varberg innan det över huvudet taget var möjligt att få tag i nånting att dricka. Väl hemma åts det lite kvällsmat sedan bums i säng.

Snart bär det av till Linn där natten spenderas. Blir ev. en del Vänner-tittandes och andra tidsfördriv. Får därmed avsluta med att önska er ett glatt studentfirande! //Olsson

Kommentarer
Postat av: hejhej

vi saknar dig, iaf jag

2010-06-10 @ 16:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback