Fredag, Turkiet.

Det är sista dagen i Alanya och midsommar hemma i Sverige. Dock verkar det som att seden om regn på just denna dag är obligatorisk var man än i världen vänder - om man ska tro på accuweather i alla fall...
Trots allt ska det bli skönt att komma hem och känna av sommarlovet på riktigt. Har inte mycket planerat framöver utöver en tripp till huvudstaden och ev. fortsatt VM-tittande när finalspelen går igång! //Olsson

Onsdag, Turkiet.

Vi har tagit eftermiddag off eftersom, trots solens närvaro, blir ganska svalt med vidarna och molnen som dragit in + att det är röd flagg på stranden vilket betyder att vi får inte bada... Det känns ändå skönt att bara ligga inne en dag för omväxlings skull och titta på the Big Bang theory. Hur som helst, uppdateringen blir en ständigt uppkommande issue då den blir alltmer sällan - det ska försökas bli änding på men sålänge kan ni få ett par bilder härifrån!
//Olsson

Söndag, Turkiet.

En snabb uppdatering ifrån Alanya, Turkiet. Så långt har solen varit uppe 24/7 (kanske dålig term att använda för att berätta att vi har haft sol båda dagarna vi varit här men i alla fall) och cirka 30 grader varmt! Kan det bli bättre? Ett enkelt svar på den frågan; naaäääh...
Just nu ligger jag på hotellrummets grymt sköna säng och ska snart göra mig i ordning för en tur på stan och middag på någon trevlig restaurang. Både lördag eftermiddag samt söndagen har spenderats på stranden. Får se om det kommer lite bilder nu i veckan som kommer, annars lär det dyka upp en hel del när jag kommer hem om två veckor. Då hoppas jag att vara rejält brun också!
Ha de bra, för det har jag! //Olsson

Turkiet.

Om cirka tolv timmar sitter jag på ett plan till Turkiet, i skrivande stund. Är hemma från skolavslutningen och en snabb visit hos Linn där nacken trimmades inför de två kommande, varma veckorna! Dessutom står pizza på menyn ikväll och jag tvekar på om läget skulle kunna se bättre ut..?
Hur som helst, nu ska det packas litegranna och sedan göra sig i ordning för bilfärden till Landvetter. Är inte jättetaggad på fyra timmars flyg- plus två timmars bussresa. Men, men. Antar att det är värt det när man ligger med en kall öl på stranden ;)

Här är några bilder från avslutningen, glad sommar allihop!

Torsdag.

Fortfarande, dålig uppdatering. Ser ut som att trenden inte kommer att vända de närmsta veckorna heller då det bär av till Turkiet på lördag. Ska dock försöka hinna med att lägga upp lite bilder och annat från semestern trots allt..! För även om det har funnits gott om tid över att skriva på har däremot orken inte funnits till hands. Ett sommarlov är på sin plats och jag välkomnar det med stora armar.

Dagen har innehållit en blandning av både bra och dåligt. Den inleddes med fika på svenskan men sedan kändes det som det bara gick utför. Utöver de smärre glädjande beskeden vid betygsamtalen har torsdagen gått åt till att vänta, vänta och vänta lite till. Ändlösa håltimmar osv. Kan tyckas vara ett mindre ilandsproblem men de som har spenderat cirka fyra timmar i skolan utan nånting att göra förstår nog mig.

Imorgon är det skolavslutning och om jag ska vara ärlig känns det inte så speciellt. Ska bara bli skönt att få komma hem och packa, sedan iväg till värmen. Välbehövligt. //Olsson

Söndag.

Söndagskrönikan i all ära! Det blir allt mindre tid till att skriva i studenttider och andra aktiviteter. Vecka 22 har bjudit på flera trevliga saker, där bland ny kamera, student och konsert.

Om vi börjar med studenten kom släkt och vänner till Falkenberg för att se när de sprang ut. Det betydde mycket folk på stan och sommarkänslan var på topp! Vackert väder - vad mer kan kan begära?
Systemkameran användes flitigt i fredags och fångade ett par riktigt fina bilder!

Även Linn fastnade och är hon inte söt som en jordgubbe?

Några grabbar på vagnen ("kotesch"?). Längtar tills om två år...

Därefter bjöds det på mat och tårta at our place, samt lite tennis då Söderling slog tjecken, Tomas Berdych. Har finalen på i bakgrunden mot Rafael Nadal och det ser inte så lovande ut... tyvärr.

Efter studenten på fredagen följde konsert i Göteborg på lördagen. Green Day spelade på Ullevi och vi var uppe tidigt och köade. Kanske inte dom allra första på plats, men lagom nog att hamna längst fram när banden väl spelade. Och jag kan kort och gott säga att det var
magnefikt. Såg dem även i Stockholm i höstas, då hade jag i och för sig sittplats men denna gången kändes det helt rätt att stå bland de andra på parkett.
Efteråt var min hals öm, oroväckande vätskebrist och bitande hungrig. Då i princip alla mackar samt snabbmatsrestauranger var överfyllda med gäster fick vi åka så långt som till Varberg innan det över huvudet taget var möjligt att få tag i nånting att dricka. Väl hemma åts det lite kvällsmat sedan bums i säng.

Snart bär det av till Linn där natten spenderas. Blir ev. en del Vänner-tittandes och andra tidsfördriv. Får därmed avsluta med att önska er ett glatt studentfirande! //Olsson

Torsdag.

När jag vaknade i morse och det var bara gråa moln ute sög det musten ur en. Dock artade sig vädret fram på eftermiddagen och jag tror att man borde vågat dra på sig shortsen istället för jeans. Men, men!

Idag kom min mycket efterlängtade systemkamera och än så länge har den bara blivit testad ute i trädgården. Senare ska det däremot bli en liten photo shoot i Tröingeberg då kvällen spenderas med Linn!
Imorgon är det student och då ska det fotas ytterligare. På lördag bär det av till Göteborg och Green Day på Ullevi - fett! En grym helg väntar och kan knappt vänta! Men ni få ha en bra kväll och student allihop! //Olsson