Nobelbalen.

Som så många av er vet tillägnas den 10 december varje år en bankett i Alfred Nobells ära i huvudstaden. I Falkenberg hålls en skalenlig mindre sådan. Dresscode: propert; kostym för pojkarna och aftonklänning för flickorna.

Igår, den 9:e december, stod det alltså härliga till på Brasseriet som höll galejet. Det serverades trerätters middag i form av räkcocktail till förrätt, entrecôte till varmrätt och lokalproducerad glass från SIA till dessert.
Det hölls prisutdelningar under kvällens gång dessutom. Nåja, det är för all del inte Nobelpriset i medicin som delas ut men ack så prestigefyllda utmärkelser. Själv hade jag äran att utnämnas till balens kung, ett sannerligen smickrande pris!

Senare, ägde dans med dj rum - något jag tycker den egentliga tillställningen saknar! För vem hade inte velat se kungen dansa på bordet, omringad av en drös unga flickor? Skämt åsido. Kvällen var högklassig på alla sätt och vis och, trots den knappa tidsplanen arrangörerna hade att planera alltsammans, var det en lyckad kväll!
I brist av bilder får ni helt enkelt hålla till godo. En cliffhanger? - kanske. Hursomhelst, SVT sänder den långtråkiga versionen ikväll samtidigt som Idol-finalen. Själv är jag ett Jay-fan, vem hejar ni på?

Kommentarer
Postat av: erica

eey du skriver som någon.. kan de va august strindberg? heeehe. ladda upp bilder!!

2010-12-10 @ 22:09:36
URL: http://ciita.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback